Menu
Your Cart

Magna Tiles

Set de constructie magnetic 3D Set de constructie magnetic 3D
Stoc Epuizat
Producator: OEM Cod produs: 3109
Set de constructie magnetic 3DJoc pentru constructii 2D si 3D cu piese magnetice care ajuta la stimularea inteligentei vizuale si spatiale.Dezvolta creativitatiea,  imaginatia, gandirea logica, abilitatile motrice si rabdarea.Jocul ajuta la dezvoltarea de constructii 2D si 3D. Copilul tău ..
69.00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Jucăriile sunt întotdeauna un element de bucurie și entuziasm pentru cei mici, iar când acestea reușesc să atingă și componenta educativă, acestea devin un motiv de încântare și pentru părinți. Noi, ne-am dorit să aducem în fața dumneavoastră cele mai eficiente jucării de construcție, de colorat sau de dexteritate, care să îi încredințeze celui mic și un set de abilități necesare.

 

Jucării care dezvoltă creativitatea celor mici

Creativitatea este un element cu adevărat vital în dezvoltarea copiilor, iar aceasta poate fi atinsă la adevărata sa valoare, doar atunci când părinții reușesc să o alimenteze cu jocurile potrivite. Unele dintre cele mai potrivite jucării, care pot să accentueze aceasta creativitate sunt cele care presupun punerea unor piese împreună și construirea unui rezultat final. Jocurile de tip Magna Tiles sunt din ce în ce mai apreciate de părinții din toată lumea pentru abilitățile pe care le dezvoltă celor mici.

 

Dexteritate și atenție la detalii

Magna Tiles sunt jocuri prin care prichindeii pot deprinde o dexteritate de excepție și o atenție la detalii de necomparat. Astfel, este foarte important pentru aceștia să se poată bucura de jocuri care le pun la dispoziție și aceste elemente pe lângă cele legate de divertisment. Jocurile  de construcție reprezintă o formă prin care cei mici pot vedea un rezultat final ieșind chiar din mânuțele lor mici, iar potrivirea pieselor și îmbinarea acestora așa cum ar trebui va fi cu siguranță o provocare pe care ei mici o vor accepta cu plăcere.

 

Prețuri excelente

Una dintre cele mai mari dorințe ale noastre a fost ca cei mici să se poată bucura de jucării cu adevărat plăcute, care să-i distreze și să le dezvolte și foarte multe abilități în același timp. De foarte multe ori, acest lucru este dificil, mai ales din perspectiva banilor pe care astfel de elemente îl presupun. Astfel, dorim ca fiecare părinte să poată achiziționa de la noi jucăriile fără foarte mult efort, pentru ca cei mici să se poată bucura de ele fiind mai veseli și mai bine-dispuși. Mai mult, calitatea jucăriilor noastre este incontestabilă, motiv pentru care nu trebuie să  existe îngrijorare din partea adulților din perspectiva securității.

Gamă largă de produse pentru cei mici

Unul dintre principalele motive pentru care am dat startul acestei afaceri a fost referitor la dorința noastră de a le pune la dispoziție părinților un loc fascinant în care să poată găsi jucării de tot felul pentru prichindeii lor, fără să fie nevoiți să facă drumuri nenumărate prin magazinele specializate. Astfel oferim o gamă extrem de variată de produse dedicate în totalitate amuzamentului și educării celor mici și îți promitem că vei găsi la noi produsele preferate care îi vor ajuta pe cei mici să se dezvolte armonios și foarte plăcut

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies